Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Tom Waits confirma nou disc per a l’octubre

Una setmana després de demanar als seus seguidors que estiguessin atents al seu web, Waits confirma l’àlbum ‘Bad as me’ per al 25 d’octubre 


Havia promès que avui anunciaria novetats en persona, i no ha defraudat. Tom Waits ha penjat avui un vídeo a la seva pàgina web en què –de manera peculiar– anuncia que el seu nou disc, Bad as me, estarà a la venda el proper dia 25 d’octubre. I era tanta l’expectació que el californià va crear, que la web s’ha col·lapsat, tot i que el vídeo encara es pot veure a Youtube.

En el vídeo de presentació, Waits es mostra, en un principi decebut perquè ja “no hi ha res privat” i afegeix que “creia que això era una festa privada per vosaltres i per a mi i ara ho hauré de canviar tot”. En al·lusió velada a les filtracions i rumors, que, d’altra banda, ell mateix va incentivar amb missatges poc reveladors al seu web.

Finalment Waits s’aixeca de la cadira i fa veure que s’envà enfadat, per acabar anunciant, escrit en la finestra d’un cotxe, que treurà disc el dia 25 d’octubre.

El nou àlbum de Waits trencarà amb 7 anys de silenci, des que va publicar Real gone, al 2004.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT