MÚSICA
Cultura 23/08/2011

Tom Waits confirma nou disc per a l’octubre

Una setmana després de demanar als seus seguidors que estiguessin atents al seu web, Waits confirma l’àlbum ‘Bad as me’ per al 25 d’octubre

Redacció
1 min
El cantant californià, Tom Waits.

BarcelonaHavia promès que avui anunciaria novetats en persona, i no ha defraudat. Tom Waits ha penjat avui un vídeo a la seva pàgina web en què –de manera peculiar– anuncia que el seu nou disc, Bad as me, estarà a la venda el proper dia 25 d’octubre. I era tanta l’expectació que el californià va crear, que la web s’ha col·lapsat, tot i que el vídeo encara es pot veure a Youtube.

En el vídeo de presentació, Waits es mostra, en un principi decebut perquè ja “no hi ha res privat” i afegeix que “creia que això era una festa privada per vosaltres i per a mi i ara ho hauré de canviar tot”. En al·lusió velada a les filtracions i rumors, que, d’altra banda, ell mateix va incentivar amb missatges poc reveladors al seu web.

Finalment Waits s’aixeca de la cadira i fa veure que s’envà enfadat, per acabar anunciant, escrit en la finestra d’un cotxe, que treurà disc el dia 25 d’octubre.

El nou àlbum de Waits trencarà amb 7 anys de silenci, des que va publicar Real gone, al 2004.

stats