Música

Torna Rock in Rio amb totes les entrades exhaurides

Durant set dies hi actuaran, entre d'altres, Red Hot Chili Peppers, Metallica i Guns'n'Roses

L'espai conegut com a Ciutat del Rock ha obert avui les seves portes per rebre e ls milers de persones que s'han congregat a la jornada inaugural del Rock in Rio , que torna a la seva ciutat d'origen després de deu anys d'absència .

L'obertura oficial ha estat marcat per les altes temperatures que es registren avui a Rio de Janeiro i per les carreres dels seguidors per aconseguir el millor buit a prop de l'escenari principal, després de llargues cues d'espera per accedir al recinte.

Katy Perry , Elton John i Rihanna són les grans estrelles que actuaran aquesta nit en la primera jornada del festival, per on desfilaran fins a 35 estrelles internacionals de la música durant set dies.

El Rock in Rio , que celebrarà la tornada a la seva ciutat natal amb un espectacle pirotècnic , rememorarà aquesta nit a Freddy Mercury en el vintè aniversari de la seva mort, amb un vídeo en què el cèlebre vocalista de Queen apareixerà en escena per fer un duet amb el brasiler Milton Nascimento .

Els brasilers tenien fam de Rock in Rio: les 700.000 entrades que es van posar a la venda es van esgotar en quatre dies fa un any, quan encara no es coneixia el cartell. Red Hot Chili Peppers, Guns N' Roses, Metallica, Coldplay i Maná actuaran a l'escenari principal entre aquest cap de setmana i el proper.