Còmic
Cultura 13/09/2012

Toshiyuki Kubooka, primera confirmació del XVIII Saló del Manga

El director de 'Nadia: el secret de la pedra blava' i 'Gunbusters' serà un dels convidats a la cita, que se celebrarà de l'1 al 4 de novembre a Fira de Barcelona

Ara
1 min
Una imatge de 'Nadia: el secret de la pedra blava'

BarcelonaEl Saló del Manga de Barcelona escalfa motors. El reconegut director, il·lustrador i dissenyador de personatges Toshiyuki Kubooka és el primer dels convidats confirmats pel certamen, que se celebrarà del dijous 1 al diumenge 4 de novembre a Fira de Barcelona.

Kubooka ha dirigit títols com 'Nadia: el secret de la pedra blava' i 'Gunbusters', i ha treballat com a director d'animació de 'Batman: Guardià de Gotham'. Recentment ha dirigit 'Berserk: La edad de oro I - El huevo del rey conquistador', primera part del projecte més ambiciós de l'animació japonesa de la dècada actual. El DVD i Blu-ray d'aquesta pel·lícula es posarà a la venda coincidint amb el XVIII Saló del Manga. En el sector dels videojocs, Kubooka destaca com a director d'animació i dissenyador de personatges de més de mitja dotzena de títols de la sèrie 'Lunar'. També ha dissenyat personatges de 'Phantasy Star O', títol de la prestigiosa franquícia de SEGA.

stats