Música
Cultura 11/01/2012

El Tradicionàrius s'obre al pop-folk 'indie'

La 25a edició del Festival Folk Internacional proposa concerts conjunts de Miquel Gil amb Nico Roig i Jaume Arnella amb Enric Crusats (La Iaia)

Ara
1 min
Quico el Célio

BarcelonaEl cicle Concerts Suma és una de les novetats de la 25a edició del Festival Tradicionàrius, que s'inaugura el 13 de gener al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona amb el concert de Xavi Lloses amb l'Escolania de la Quadratura del Cercle i Marcel Marimon. Concerts Suma proposa la barreja d'artistes de música tradicionals amb d'altres de l'escena independent de pop català. La primera cita serà amb Miquel Gil i Nico Roig, el 19 de gener. Més endavant hi coincidiran Marta Rius i Pere Jou (del grup 4t 1a) i Jaume Arnella amb Enric Crusats (La Iaia). Enguany el festival també inclou l'actuació de Roger amb la Cobla Sant Jordi a l'Auditori i la de Quico el Célio, el Mut i el Noi de Ferreries amb Pep Gimeno 'Botifarra' al Palau de la Música.

Fins al 30 de març, pel Tradicionàrius hi passaran grups internacionals, com ara els occitans Nadau. De l'1 al 4 de març hi haurà una programació monogràfica dedicada a la tarota, l'oboè tradicional de la Mediterrània.

stats