Cinema
Cultura 24/01/2013

Tràiler d''Inside Llewyn Davis', un viatge al folk dels 60 de la mà dels germans Coen

El nou film dels creadors de 'Fargo' està protagonitzat per un cantautor inspirat en l'influent músic Dave Van Ronk. Protagonitzat per Oscar Isaac, compta amb Carey Mulligan, Justin Timberlake i John Goodman en el repartiment

Ara
1 min

BarcelonaJa es troba a la xarxa el primer tràiler del nou film dels germans Coen, Joel i Ethan. 'Inside Llewyn Davis' s'inspira lliurement en la vida del cantautor nord-americà Dave Van Ronk, un músic de folk que va influir artistes com Bob Dylan, Joni Mitchell i Phil Ochs. La pel·lícula capta l'ambient bohemi i musical de Greenwich Village a principis dels anys 60, el mític barri on artistes com el mateix Dylan van forjar la seva carrera musical.

'Inside Llewyn Davis' està protagonitzada per Oscar Isaac, i també compta en el repartiment amb Carey Mulligan, John Goodman i Justin Timberlake. Durant el tràiler sona el tema de Bob Dylan 'Farewell', publicat al disc de rareses inèdites 'The Bootleg Series, Vol 9: The Witmark Demos: 1962-1964'. La cançó és, de fet, una variació sobre el tema 'Restless Farewell', publicat a l'àlbum de Dylan 'The times, they are-a-changin'', del 1964.

stats