MÚSICA

Trau guanya el concurs de maquetes Sona 9

El grup de Sant Boi de Llobregat s'ha endut el primer premi de la 14a edició, només un vot per davant dels segons classificats, Pantaleó

El grup Trau, de Sant Boi de Llobregat, s'ha proclamat vencedor del 14è concurs de maquetes Sona 9, el més important de la música en català per a nous talents. El jurat ha dirimit entre aquests i els altres dos finalistes, Manuela Kant i Pantaleó, en una votació enguany ajustadíssima que només els ha donat un vot de marge, després de la gran final celebrada per tercer any consecutiu a la Sala Apolo de Barcelona, aquest dimarts.

Aquest quartet de pop-rock seixanter, encapçalat per la inusual figura del seu cantant i bateria, rebrà en reconeixement l'edició d'un disc, una campanya de promoció i publicitat als mitjans que organitzen el concurs, una gira de cinc concerts promocionals pels festivals més importants de Catalunya i promoció al Tr3sC, el club de Cultura de Catalunya.

Pantaleó, el grup terrassenc liderat pel cantant i guitarrista Gerard de Pablo, s'ha endut el Premi Joventut, que els permetrà enregistrar en un estudi professional i posteriorment editar un EP amb 4 cançons, 1.000 euros en material musical, una mini gira de 3 concerts promocionals per Catalunya i una campanya de difusió als mitjans del concurs. 

En tercer lloc, els Manuela Kant (Barcelona), tampoc han marxat amb les mans buides. El Premi Èxit que se'ls ha atorgat consta de l'enregistrament en un estudi professional i edició digital d'un EP amb 4 cançons i una campanya de difusió als mitjans del concurs. 

Més continguts de