L'espectacle d'homenatge als 50 anys de La Trinca s'estrenarà el 30 juny

El disc d'artistes com Cesk Freixas i Guillem Roma es podrà veure en viu a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí

L'espectacle d'homenatge a La Trinca ja té data d'estrena: 'Festa Major XXI', que recupera el disc més conegut del trio de Canet, 'Festa Major', veurà la llum el 30 de juny a l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. 

El director musical de l'espectacle serà Joan Díaz, mentre que els encarregats de portar al segle XXI el disc més emblemàtic Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual seran Cesk Freixas, Guillem Roma, Ju, Mareta Bufona (Marc Bala i Llorenç Orriols), Senyor Oca i Jordi Molina.

Toni Cruz i Josep Maria Mainat: «No ens vèiem amb 60 anys cantant 'La patata'»

L'espectacle és una coproducció de l'Espai Ter, Seed Music i el Grup Enderrock, que n'editarà un disc que es podrà comprar amb el número de juliol de la revista 'Enderrock'. 

El disc 'Festa Major' va aparèixer el 1970 i el tema homònim i també el 'Passi-ho bé' han perdurat com els més emblemàtics. A l'espectacle 'Festa Major XXI' també hi participaran Nico Mellon al baix, Quim Castelló a la bateria, Paula Vegas als teclats i Maria Cruz al saxo, entre d'altres.

La commemoració del 50è aniversari de La Trinca arriba el mateix any en què han rebut el premi Enderrock d'honor i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Més continguts de