Música

Troben mort el guitarrista de la banda de heavy metal satíric Gwar

Cory Smoot, conegut com Flattus Maximus, va ser trobat pels seus companys a l'autobús de la gira després d'un concert a Minneapolis. Les causes de la mort encara es desconeixen

El guitarrista de la banda nord-americana de heavy metall Gwar , Cory Smoot , de nom artístic Flattus Maximus , va morir per causes que es desconeixen després d'un concert celebrat a Minneapolis , en l'estat de Minnesota ( EUA ) , segons ha informat MTV .
Smoot , de 34 anys , va ser trobat sense vida a la matinada de dijous pels seus companys de grup a l'autobús que utilitzen per a la seva gira nord-americana , amb la qual estan promocionant el seu disc Lust in Space , quan es disposaven a creuar la frontera amb Canadà.

Els membres de Gwar han anunciat la mort del guitarrista " amb sentit de profunda pèrdua i tragèdia " , ha dit el líder de la formació Dave Brockie , anomenat Oderus Urungus , en un comunicat . " No se sap quina és la causa de la mort i els membres de Gwar estan completament impactats i devastats " , va assegurar Brockie .

Gwar , una banda coneguda per la seva sàtira sobre els escenaris i les seves cridaneres disfresses, han informat que el seu tour , que comença la seva etapa canadenca , continuarà tal com estava previst .

El seu següent concert tindrà lloc a l' Edmonton Event Centre d'Edmonton , a Alberta , aquesta nit.