TEATRE
Cultura 19/05/2011

'Truca un inspector' exclusiu per a lectors de l'ARA

En les funcions del cap de setmana del 27 al 29 de maig el descompte per als lectors supera el 50% del preu de l'entrada

Redacció
1 min
Truca un inspector, al Teatre Goya

BARCELONAEls lectors del diari ARA tindran l'oportunitat de veure el clàssic de J.B.Priestley Truca un inspector al Teatre Goya per menys de la meitat del seu preu: només 13 € (quan l'entrada normal costa 29 €). Els 'dies ARA' són el divendres 27 de maig (21 h), el dissabte 28 de maig (18.30 i 21 h) i el diumenge 29 de maig (18.30 h).

Per aconseguir-les, només cal que entreu al web de Telentrada clicant aquí, trieu la vostra població, seleccioneu una de les quatre funcions 'Ara', confirmeu la data i seleccioneu el descompte per a 'Lectors del diari Ara' i el número d'entrades que voleu comprar (amb targeta de crèdit).

L'espectacle, dirigit i protagonitzat per Josep MariaPou, junt amb Carles Canut, Victòria Pagès, Rubén Ametllé, Paula Blanco i David Marcé és un manifest social i ètic molt adient en temps de crisi i manifestacions. Un inspector de policia es presenta al domicili de la família Birling, interromp el sopar amb què celebren el prometatge de Sheila i indaga la implicació dels comensals en el suïcidi d'una noia. L'obra es planteja com un thriller d'Agatha Christie però de fons té un fort missatge al voltant de la lluita de classes i la responsabilitat de cadascun respecte dels seus actes. L'obra va recollir bones crítiques quan va estrenar-se al Goya.

PER COMPRAR L'ENTRADA, CLICA AQUÍ

stats