CINEMA
Cultura 10/01/2011

Els Coen al capdavant de la taquilla nord-americana

La pel·lícula més vista aquest cap de setmana als EUA és 'True Grit', seguida de 'Ahora los padres son ellos' i 'Season of the Witch'

Redacció
1 min
True Grit

BARCELONALa nova comèdia dels germans Coen, True Grit, interpretada per Jeff Bridges, ha estat capdavantera en el rànquing de taquilla als Estats Units, aquest cap de setmana, segons les xifres provisionals que l'associació d'exhibidors va publicar diumenge. Es tracta d'un remake de la pel·lícula de 1969 Valor de llei, de Henry Hathaway, amb John Wayne; la història d'una adolescent que convenç un xèrif alcohòlic perquè mati l'assassí del seu pare. La pel·lícula ha recaptat 15 milions de dòlars aquest cap de setmana, i 110 des de la seva sortida, fa tres setmanes.

Ha relegat a segon lloc Ahora los padres son ellos, que havia dominat la taquilla americana les dues últimes setmanes; una nova entrega de les peripècies de Ben Stiller amb el seu sogre, Robert de Niro, que va començar l'any 2000 amb Els pares d'ella. Aquest cap de setmana ha recaptat 13,7 milions, i gairebé 124 en el temps que porta a la cartellera.

I, en tercer lloc, Season of the With, de Dominic Sena, amb Nicolas Cage i Ron Perlman. Aquest era el seu primer cap de setmana en cartell, i ha recaptat 10,7 milions.

stats