Arts escèniques

Tvboy irromp al Saló dels Miralls

L'artista urbà col·labora amb el Gran Teatre del Liceu representant Turandot i Carmen

Vint anys després de la reinauguració del Liceu amb Turandot (el 7 d'octubre del 1999), aquest dissabte el teatre rebrà més de 1.800 joves per veure aquesta mateixa òpera en la tercera edició del Liceu Under 35, patrocinat per Seat. 

Amb motiu d'aquest projecte dirigit al jovent, l'artista italià Tvboy col·labora amb el Liceu amb la seva última creació. En aquesta ocasió immortalitza dos personatges operístics, Turandot i Carmen. L'escena es podrà veure al Saló dels Miralls a totes les funcions de Turandot.

L'artista és un dels màxims exponents actuals de l'art pop urbà i s'ha popularitzat per les seves vinyetes satíriques sobre l'actualitat política i social a Itàlia i Espanya. Tot just la setmana passada va realitzar la seva última i fugaç obra, una analogia de Greta Thumberg i Donald Trump amb David i Goliat al passeig de Gràcia de Barcelona, una obra que va durar tres dies. Cal recordar també un grafit que va despertar molt l'atenció de vianants i mitjans de comunicació, el petó entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias a prop de la plaça Sant Jaume al juliol.

El Liceu Under 35 és un "projecte dirigit exclusivament als més joves de 35 anys, que podran assistir aquest dissabte a la preestrena de l'òpera Turandot de Giacomo Puccini a un preu únic de 15 euros". Després de la funció, se celebrarà una festa amb sessió de DJ i zona gastronòmica. Aquesta iniciativa, inclosa en la nova política de preus del Liceu, permet als més joves de 35 anys assistir a qualsevol obra de la temporada per un preu de 30 euros.