Música

Txarango, Els Amics de les Arts i The Zombie Kids, a la Telecogresca 2015

El cartell del festival es completa amb les actuacions dels grups Lili's House, La Raíz i Zoo i dels dj's Marsal Ventura, Crappy Tuesdays, DJs From Mars i Aleix Rubio

La nova edició de la Telecogresca comptarà amb Txarango i Els Amics de les Arts com a caps de cartell. El festival, que se celebrarà el pròxim 18 d'abril al Parc del Fòrum, també ha confirmat les actuacions dels dj's The Zombie Kids, Marsal Ventura i l'equip de les sessions dels dimarts a la Sala Apolo Crappy Tuesdays.

Aquestes confirmacions se sumen als artistes ja anunciats per l'organització de la festa: ZOO, La Raíz i els italians DJs From Mars. El cartell es completa amb la banda de pop-folk Lili’s House i el dj Aleix Rubio, guanyadors del concurs d'artistes 'Engresca't 2015' que anualment convoca la organització de la Telecogresca, el premi del qual és poder actuar al certamen.

La Telecogresca és un festival consolidat, que enguany celebrarà la seva 37a edició, organitzat íntegrament per alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona. L'associació, sense ànims de lucre, pretén arribar a la repercussió que el festival va tenir l'any passat, amb 12.000 assistents. Les entrades ja es poden comprar  al web del festival a preus entre els 16'50 i els 21'50 euros.

Més continguts de