Cultura 10/06/2011

U2 endarrereix la publicació del seu nou disc

Està previst que 'Songs of Ascent' es posi a la venda el 2012

Redacció
1 min

BarcelonaLa banda irlandesa U2 s'ha vist forçada a endarrerir la publicació del seu nou disc, Songs of Ascent. Segons ha explicat el baixista de la banda, Adam Clayton, a Rolling Stone, les sessions “no han anat com havíem planejat”. Així, el més probable és que el disc surti a partir de l'any 2012.

La banda està treballant amb els productors Danger Mouse i Red One, però la col·laboració amb el darrer no ha sigut satisfactòria. “Ens vam voler centrar en allò que sabem fer millor, i la feina amb Danger Mouse s'hi acostava molt. Però també volem fer música pop i ser als clubs, i al final la feina feta amb RedOne no s'hi ajustava”, ha afegit Clayton.

El febrer passat, el mànager de la banda des dels seus inicis, Paul McGuiness, va confirmar que el tretzè disc d'estudi de Bono i companyia es publicaria a finals de maig, coincidint amb la darrera part de la gira 360 Tour 2011. El proper punt àlgid de la banda serà l'actuació que encapçalarà el festival de Glastonbury, el proper 24 de juny, on han promès un espectacle gegantí: “Serà Glastonbury amb esteroides”, ha declarat Clayton.

El darrer disc d'U2, No line on the horizon, va ser un fracàs comercial pels estàndards de la banda: "només" va vendre uns cinc milions de còpies arreu del món.

stats