Publicitat
Publicitat

Cinema

Ahir es va estrenar 'The whole bloody affair', la versió completa de les dues parts de 'Kill Bill'

Uma Thurman confirma el següent projecte de Quentin Tarantino

La protagonista de 'Kill Bill' ha confirmat en una entrevista que el següent projecte del director de la cinta serà un 'western' ambientat al sud dels Estats Units, durant l'època de l'esclavatge.

A Quentin Tarantino no li cal anunciar les seves intencions: ja se n'encarreguen els actors amb què treballa. Primer va ser l'actor italià Franco Nero que va revelar que estava preparant un espaguetti-western amb el director que s'havia d'anomenar The angel, the bad and the wise. Després AICN va desmentir el títol però va confirmar la resta, amb Christolph Waltz (el coronel Hans Landa de Maleïts bastards) de protagonista. Ara, segons The Hollywood outbreak, Uma Thurman (la protagonista de Kill Bill i Pulp Fiction)  ha confirmat que Tarantino ja ha enllestit el guió i que no trigarà a filmar la següent pel·lícula, que efectivament serà un western, però ambientat al sud dels Estats Units, durant l'època de l'esclavatge.

Mentrestant, ahir s'estrenava al cinema New Beverly de Los Angeles Kill Bill: the whole bloody affair, la versió unificada de les dues parts de Kill Bill, amb una seqüència d'animació inèdita. Thurman va comentar que una tercera part de Kill Bill està prevista, però per més endavant.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT