Cinema
Cultura 28/03/2011

Uma Thurman confirma el següent projecte de Quentin Tarantino

La protagonista de 'Kill Bill' ha confirmat en una entrevista que el següent projecte del director de la cinta serà un 'western' ambientat al sud dels Estats Units, durant l'època de l'esclavatge.

Redacció
1 min
Quentin Tarantino

BarcelonaA Quentin Tarantino no li cal anunciar les seves intencions: ja se n'encarreguen els actors amb què treballa. Primer va ser l'actor italià Franco Nero que va revelar que estava preparant un espaguetti-western amb el director que s'havia d'anomenar The angel, the bad and the wise. Després AICN va desmentir el títol però va confirmar la resta, amb Christolph Waltz (el coronel Hans Landa de Maleïts bastards) de protagonista. Ara, segons The Hollywood outbreak, Uma Thurman (la protagonista de Kill Bill i Pulp Fiction) ha confirmat que Tarantino ja ha enllestit el guió i que no trigarà a filmar la següent pel·lícula, que efectivament serà un western, però ambientat al sud dels Estats Units, durant l'època de l'esclavatge.

Mentrestant, ahir s'estrenava al cinema New Beverly de Los Angeles Kill Bill: the whole bloody affair, la versió unificada de les dues parts de Kill Bill, amb una seqüència d'animació inèdita. Thurman va comentar que una tercera part de Kill Bill està prevista, però per més endavant.

stats