Publicitat
Publicitat

Música

L'antiga república soviètica no 'roqueja'

Uzbekistan titlla el rock de "música satànica"

Un documental denuncia l'efecte perniciós de rock i rap en la ment de la joventut

El govern de L'Uzbekistan va llançar dilluns passat una campanya contra el rock i el rap, amb la difusió d'un documental on es denuncien aquests gèneres com a propers al sadisme, la toxicomania i la immoralitat.
El film Música i calamitat, difós per una de les principals cadenes de televisó uzbekes, Youth TV, adverteix de “la influència destructiva del rock occidental i el rap, que s'acosten com núvols negres al cap de la joventut uzbeka”. Amb un estil semblant a la propaganda soviètica, el documental recorda que “la música rock va néixer dels rituals de caça africans” i que el rap “el van inventar presos convictes. És per això que els rapers porten pantalons llargs i amples”. “Aquesta música de Satan va ser creada per les forces del mal per a portar els joves occidentals cap a una degradació moral absoluta”, afirmen els autors del film.
Segons el documental, la recerca científica ha demostrat que els efectes del rock i el rap sobre la salut són un tiquet segur cap a una mort prematura. I al mateix temps, que la música clàssica pot guarir totes les malalties.
l'Uzbekistan és el país amb més densitat de població d'Àsia central, i dels seus 28 milions d'habitants, el 90 % són musulmans. El govern laic d'aquesta antiga república soviètica es malfia tant de l'extremisme religiós com “dels excessos de la democràcia occidental”.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT