Publicitat
Publicitat

El Nobel Mario Vargas Llosa, nou Premi FAES de la Llibertat 2012

La fundació que presideix José María Aznar li reconeix "la seva tasca en defensa de la llibertat"

El patronat de la fundació FAES , presidida per l'excap de l' executiu espanyol José María Aznar , ha concedit avui per unanimitat el Premi FAES de la Llibertat 2012 a l'escriptor i premi Nobel de literatura Mario Vargas Llosa .

El guardonat , la candidatura del qual va ser proposada per Aznar , rebrà aquesta concessió " per la seva tasca en defensa de la llibertat " el proper 24 d'octubre, segons informa l'organització en un comunicat .

El Premi FAES de la Llibertat va ser creat el 2009 amb motiu del vintè aniversari de la fundació per reconèixer el treball de personalitats destacades "en la promoció i defensa de la democràcia i la llibertat al món" . El rei , l'exprimera ministra del Regne Unit , Margaret Thatcher, i el primer ministre d'Israel , Shimon Peres , han sigut alguns dels personatges que han rebut aquesta distinció en els últims anys en reconeixement a la seva tasca professional en l'àmbit polític .

Així mateix , el patronat de la fundació ha donat llum verda a la substitució dels fins ara patrons, Soraya Sáenz de Santamaría , Jorge Moragas i José Antonio Bermúdez de Castro , amb el nomenament dels nous " membres nats " . D'aquesta manera , passen al més alt òrgan de la FAES els secretaris executius de formació i relacions internacionals del Partit Popular , Juan Carlos Aparicio i José Ramón García Hernández , respectivament , a més del coordinador d'estudis del PP , José María Beneyto .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT