Música

VerdCel estrena el videoclip de 'Segona corda (de l'estenedor)'

La cançó és un avançament de 'Pols', que forma part del projecte 'Bifocal'

Laura Vaughan és la directora del videoclip de Segona corda (de l'estenedor), un nou avançament del disc Pols de VerdCel. Aquesta vegada la proposta de cançó d'autor encapçalada per Alfons Olmo (Alcoi, 1976) està culminant un procés de transformació que s'ha plasmat a Bifocal: un doble CD i una novel·la gràfica. El primer CD de Bifocal, titulat Ras, es va publicar a l'abril. El segon, Pols, apareix a l'octubre.

Aquest disc "enèrgic i vitalista" va tenir un primer avançament, la cançó D'esquena, i ara n'arriba el segon, Segona corda (de l'estenedor). "En aquests temps de selfies i culte a l’ego desfermat, hi ha el mirall potser per recrear-nos o per veure'ns amb sentit crític, amb sentit comú, i llavors aprendre i avançar, és a dir, travessar-lo -explica Olmos-. Vas deixant fruits pel camí, amb cada camada. Clares i obertes les vores per on vols transitar, no hi ha un destí clar, no es tracta d'arribar enlloc. Que la persona fa l'ofici, dignitat, sense privilegis ni desigualtats sagnants, amb drets i equitat".

Els pròxims concerts de VerdCel seran el 25 d'octubre a València, el 16 de novembre al Festival Acròbates de l'Hospitalet de Llobregat i el 24 de novembre al Festival Accents de Cambril.