Música

El Vida tanca el cartell amb Super Furry Animals

L'última tongada de confirmacions del festival inclou també Ezra Furman, Joan Thelorious, Tiger&Woods Djs, Modelo de Respuesta Polar i l'humorista vilanoví Miguel Martín

Els gal·lesos Super Furry Animals van tancar ahir la programació del Vida, el festival que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 2 al 5 de juliol. El grup liderat per Gruff Rhys és el grup internacional més destacat de l'última tongada de confirmacions, que també incloueb el nord-americà Ezra Furman, el vilanoví Joan Thelorious i els valencians Modelo de Respuesta Polar. Una de les sorpreses del cartell és la presència de l'humorista de Vilanova Miguel Martín.

Pel que fa als DJ que punxaran després dels concerts, el Vida ha confirmat la presència de Krystal Klear Dj, Tiger&Woods Djs, Dj Coco, Indiespot Dj, Monami Dj –el DJ resident de la sala Depo– i una delegació del festival anglès End Of The Road.

Abans d'aquest anunci, el Vida ja havia confirmat les actuacions de Primal Scream, Father John Misty, Núria Graham, Hidrogenesse, Neil Halstad, Los Mambo Jambo, Mi Capitán, Martha, Guille Milkway, Les Sueques, Miquel Serra, Ocellot, The Saurs, The Zephyr Bones, Siesta!, Juventud Juché, Dj Blutaski, Polock, Pacosan, Andrew Bird, Benjamin Clementine, Fryars, Grupo de Expertos Solynieve, Hinds, Joan Miquel Oliver, John Grvy, Mourn, Nacho Vegas, Nueva Vulcano, Senior i el Cor Brutal, The War on Drugs i Woods.