CINEMA
Cultura 17/05/2013

'Nymphomaniac', de Lars von Trier, s'estrenarà el dia de Nadal

Charlotte Gainsbourg protagonitza la pel·lícula eròtica del director danès autor de 'Malenconia'

Reuters
1 min
Charlotte Gainsbourg protagonitza 'Nymphomaniac'

CanesEl director danès Lars von Trier estrenarà el dia de Nadal 'Nymphomaniac', una de les pel·lícules més esperades del 2013 pel seu contingut eròtic. Charlotte Gainsbourg serà la nimfòmana protagonista, al costat de la nova estrella de Hollywood Shia LaBeouf, Uma Thurman i Willem Dafoe.

"Desembre és un bon mes i què és més més nadalenc que una pel·lícula com aquesta?", bromeja Peter Aalbæk Jensen, el productor de Zentropa, en un comunicat. La pel·lícula s'estrenarà a Copenhaguen a principis de desembre amb una gala de catifa vermella, i arribarà als cinemes el 25 de desembre, amb la intenció de ser benvinguda al festival de Canes l'any vinent, després que el director en fos expulsat fa dos anys i que fos Palma d'Or el 2000 per 'Ballar en l'obscuritat'.

El director d''Anticrist' va ser expulsat de Canes el 2011 per bromejar amb el fet que simpatitzava amb Hitler. Manté el seu estil provocador en un film sobre una noia que explica les seves aventures sexuals a l'home que la salva de ser apallissada.

stats