Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Wanda Jackson tocarà al novembre a Barcelona

La reina del 'rockabilly' presentarà 'The Party Ain't Over', el disc que ha enregistrat amb Jack White (ex-The White Stripes), el 3 de novembre a Bikini

Wanda Jackson, la reina del rockabilly i gran dama del rock and roll, presentarà el nou disc The Party Ain't Over (2011) el 3 de novembre a Bikini. Jackson ha enregistrat l'àlbum amb Jack White (ex-The White Stripes) , i és el tercer treball des que va tornar a l'activitat a principis de la dècada passada, després de gairebé vint anys sense editar-ne cap.

A cavall entre el rock i el country, Jackson és responsable d'èxits com  "Fujiyama Mama" i "Let's have a party ".

Va començar la carrera girant al costat dels més grans del rock, com Elvis Presley, Jerry Lee Lewis i Buddy Holly, i en els anys recents ha gravat al costat de The Cramps, Lee Rocker, Dave Alvin, Elvis Costello i ara Jack White.

A començaments de 2011 Jackson va enregistrar el nou disc
a l'estudi de White a Nashville, amb una una banda formada per Jack Lawrence (The Dead Weather / Raconteurs), Carl Broemel (My Morning Jacket), Patrick Keeler (Raconteurs), Ashley Monroe, Jackson Smith i Karen Elson.

The Party Ain't Over , que ha rebut molt bones critiques, aborda amb naturalitat clàssics com "  Shakin 'All Over  ", revisita l'aire kitsch d'Andrew Sisters, recupera oldies rockabilly, versiona un tema recent de Dylan i un altre d'Amy Winehouse, i inclou un tall country de Jimmie Rodgers.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT