Publicitat
Publicitat

CINEMA

Està basada en una novel·la de gran èxit de Michael Morpurgo

'War horse', la nova pel·lícula d'Spielberg, s'estrenarà el 28 de desembre

Està basada en la novel·la homònima de Michael Morpurgo, i explica la història d'amistat entre un jove i un cavall en el marc de la Primera Guerra Mundial

El tràiler oficial de War horse ( Cavall de batalla) ja deixa veure que la nova pel·lícula d'Steven Spielberg porta el segell inconfusible del director: una combinació entre aventures i sensibilitat. Basada en la novel·la homònima de Michael Morpurgo, i adaptada al cinema per Richard Curtis i Lee Hall, War horse explica l' amistat –literalment, a prova de bombes– entre un cavall anomenat Joey i Albert , el jove e ncarregat de domesticar-lo i entrenar -lo. Per culpa d'una aposta, el cavall passa d'una tranquil·la granja anglesa a participar en la Primera Guerra Mundial. A partir d'aquell moment, la pel·lícula segueix el viatge del cavall a través de diversos escenaris de guerra i els seus encontres amb els diferents personatges que es va trobant al seu pas. La versió teatral d'aquesta novel·la del 1982 ja va ser un dels gran èxits dels escenaris londinencs dels últims anys.

El repartiment de War horse, on predominen els actors britànics, està encapçalat per Benedict Cubmerbatch (conegut per la seva interpretació de Sherlock Holmes en la nova versió de la televisió anglesa), Tom Hiddleston, David Thewlis i Emily Watson. John Williams, el compositor de la música de bona part dels èxits d'Spielberg – Indiana Jones, La llista d'Schlinder, Tauró, Salveu el soldat Ryan...– és el responsable la banda sonora.

War house, que s'estrenarà el 28 de desembre, serà el segon film que Spielberg porti a les sales d'exhibició aquest 2011: abans, a l'octubre, està prevista l'estrena de la seva versió de Tintín per a la gran pantalla.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT