Publicitat
Publicitat

MÚSICA

The Wedding Present, Russian Red i We Are Standard, al VII Palmfest

El cartell del festival de referència de la Costa Daurada també comptarà amb Bigott, Litoral, Pegasvs, Doble Pletina i Espaldamaceta

Els britànics The Wedding Present, la madrilenya Russian Red i els We Are Standard de Bilbao seran els caps de cartell del setè festival Palmfest, que tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) del 26 al 29 de juliol.

La setena edició del festival de música independent per excel·lència a la Costa Daurada i al sud de Catalunya comptarà també amb figures emergents de l'escena catalana com The Free Fall Band, Estand Up Against Heart Crime, Grushenka, Les Ruïnes i el cantant tarragoní Espaldamaceta, que presentarà amb el pseudònim Samuel Marchbanks un nou projecte elèctric, o les bandes de Lleida Ocellot i Pull my Strings. Hi haurà quatre DJ, Djohnston, Maadraassoo, bRUNA i Wooky.

Aquestes confirmacions s'uneixen a les que ja ho estaven: We Have Band, Wolfgang Flür (Ex Kraftwerk), Klaus & Kinski, Bigott, Litoral, Pegasvs, Doble Pletina, The Last Dandies, Albert Jordà, The Marzipan Man i Islàndia Mai Crema.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT