Cinema
Cultura 15/06/2011

Werner Herzog li diu als nens: "Aneu a dormir d'una puta vegada"

El cineasta alemany va fer una lectura del polèmic llibre infantil de Ricardo Cortés i Adam Mansbach a la llibreria pública de Nova York. El llibre és actualment el número 1 del llistat dels més venuts de la web Amazon.com

Redacció
1 min
El llibre 'Go the fuck to sleep'

BarcelonaLa imatge de Werner Herzog (Fitzccarraldo, Grizzly Man) llegint un llibre infantil a una colla de nens no és la primera que ens ve al cap quan pensem en el cineasta. Però si el llibre en qüestió es diu Go the fuck to sleep (Aneu a dormir d'una puta vegada) les peces encaixen.

El llibre, definit com un divertit conte infantil per a adults, va néixer a partir d'una broma d'un dels autors, Adam Mansbach, escriptor d'èxit, que va comentar a Facebook que aquest seria el títol del següent llibre que escriuria. Encoratjat pels seus amics, va fer realitat aquesta boja idea i va penjar el llibre a Internet, on no va trigar a convertir-se en un fenomen. Al cap d'uns mesos, Amazon anunciava la publicació física del llibre amb il·lustracions de Ricardo Cortés i aquest es va situar al número 1 del llistat de comandes prèvies.

stats