Llibres
Cultura 21/06/2011

"Wikileaks és una operació de la CIA per tancar internet"

L'exagent de contraespionatge del KGB Daniel Estulin assevera al seu nou llibre 'Desmontando Wikileaks' (Ediciones Bronce) que aquesta organització és una operació de la CIA que té com a objectiu principal "tancar l'accés lliure a internet"

Efe
2 min

BarcelonaEl periodista, que també és autor d'un llibre sobre el secret Club Bilderberg, ha assenyalat avui que coneix des de principi dels anys noranta Julian Assange, quan era un hacker informàtic pertanyent al Chaos Cumputer Club d'Hamburg, liderat per Karl Koch, que l'any 1988 va crear el destructiu virus "troià".

Per les investigacions que ha pogut realitzar, Estulin ha arribat a la conclusió que Wikileaks és una creació de la CIA. "Només cal veure -prossegueix- que les dues principals organitzacions que la financen són Freedom House i la Fundació Nacional per a la Democràcia (NED), que són organismes de la CIA".

En un món en xarxa, considera l'escriptor que internet és fonamental i un objectiu. "Si vols controlar el món -assevera- has de tancar l'accés a internet i el que necessita algú com el president de Nord-amèrica és un daltabaix com el seu moment ho van ser Pearl Harbor o l'11-S per apagar el botó d'internet".

Segons el seu parer, altres dels objectius d'aquesta operació són el tràfic d'informació "implacable" i "canviar el paradigma de la societat, modificar la forma de percebre els esdeveniments".

D'Assange diu que, "sense saber-ho és un personatge teledirigit, que no sap que està ficat en una operació d'aquestes característiques". Daniel Estulin assevera que, de petit, el creador de Wilileaks, juntament amb la seva mare i el seu padrastre havia pertangut a la secta d'Anne Hamilton-Byrne, "una tapadora de la CIA a Austràlia, en la qual es tancava els nens en habitacions fosques, on se'ls administrava LSD i se'ls rentava el cervell".

Segons la seva opinió, Assange, al qual considera un personatge "tragicòmic, complex i dantesc", ja de petit "va patir un rentat complet de cervell. Només se l'ha de mirar als ulls i adonar-se'n", postil·la.

Preguntat sobre per què aprofita ara per publicar aquesta obra, Daniel Estulin afirma que ja feia temps que investigant sobre Wikileaks i "és ara quan aquesta organització ja està morta".

Nascut fa 45 anys, i actualment resident a Espanya, Estulin ha estat agent de contraespionatge del KGB i ha investigat durant anys al Club Bilderberg, al qual defineix com un govern mundial en l'ombra.

stats