Cinema
Cultura 06/06/2012

Woody Allen torna a Nova York

Cate Blanchet, Alec Baldwin i els humoristes Louie C.K. i Andrew Dice Clay formaran part del repartiment de la seva nova comèdia, encara sense títol

Ara
1 min
Woody Allen en el rodatge de 'Midnight in Paris'

BarcelonaDesprés de flirtejar amb la idea de rodar el seu nou film a Dinamarca, i continuar així la gira europea que l'ha portat a rodar primer a França ('Midnight in Paris') i després a Itàlia ('A Roma con amor'), Woody Allen ha decidit rodar el seu nou film a casa. Nova York serà l'escenari del seu nou projecte, encara sense títol, però del qual ja es coneix el repartiment, encapçalat per Alec Baldwin i Cate Blanchett.

La pel·lícula també comptarà amb dos humoristes molt coneguts als Estats Units: Andrew Dice Clay, que va protagonitzar el film de culte 'Les aventures de Ford Fairlane', i Louie C.K., que actualment escriu, dirigeix i protagonitza la sèrie del canal FX 'Louie', una de les comèdies més prestigioses i admirades per la crítica als Estats Units i que a l'estat espanyol es pot veure a Canal Plus. Altres intèrprets del film seran Michael Emerson (de la sèrie 'Lost'), Sally Hawkins, Peter Sarsgaard i Bobby Cannavale.

El 7 de setembre s'estrenarà a l'estat espanyol 'A Roma con amor', el nou llarg de Woody Allen, protagonitzat per Jesse Eisenberg, Penélope Cruz, Ellen Page i Roberto Benigni.

stats