TEATRE
Cultura 17/10/2011

Woody Allen i Ethan Cohen estrenen a Broadway

Els dos cineastes i Elaine May han escrit tres comèdies d'un acte sobre les relacions amb els parents. 'Relatively speaking' està dirigida per John Turturro

Ara
1 min

BarcelonaEl director de pel·lícules com El gran Lebowski i No és país per a vells, Ethan Coen, debuta al teatre amb Talking cure. És una comèdia d'un sol acte que demostra que alguns tipus de malaltia només poden venir de la família. Aquesta serà la primera obra de les tres que composen Relatively speaking, un experiment a sis mans que compta també amb la destresa de Woody Allen (amb una exitosa carrera a Broadway amb textos com Torna-la a tocar, Sam i No et beguis l'aigua) i l'actriu i guionista Elaine May. Allen ha escrit Honeymoon Hotel i May és autora de George is dead. L'espectacle serà dirigit al Brooks Atkinson Theatre de Nova York a partir d'aquest dijous per un dels actors preferits dels Cohen, John Turturro, i aborda diferents branques familiars.

Per veure per on aniran els trets, el New York Times els ha reunit en una entrevista a tres bandes amb preguntes i respostes com:

Elaine May: Per fer-vos una entrevista més profunda, ¿em podeu dir alguna cosa que no hagueu dit a ningú?

Coen: No he tingut mai sensibilitat als peus.

Allen: Em busquen per pederàstia a Mongòlia.

stats