Publicitat
Publicitat

Cinema

Més de 500.000 espectadors han vist 'Midnight in Paris'

Woody Allen torna al núm. 1 de la taquilla espanyola i francesa

La nova pel·lícula de Woody Allen, la coproducció catalana 'Midnight in Paris', és al primer lloc de la llista d'èxits d'aquest cap de setmana a l'Estat. Estrenada dimecres passat al festival de cinema de Canes, ha recaptat 1 milió d'euros i l'han vista 150.000 persones.

A França, Midnight in Paris ha aconseguit la millor arrencada de la història per a una pel·lícula d'Allen. Ja l'han vista 410.000 persones i també ocupa el primer lloc de la taquilla. Mai un film del director de Manhattan havia aconseguit tants bons números a l'Hexàgon.

Aquesta comèdia romàntica , rodada íntegrament a París el passat estiu , està protagonitzada per Owen Wilson , Marion Cotillard , Kathy Bates , Adrien Brody , Carla Bruni , Rachel McAdams i Michael Sheen . En el repartiment hi figuren també Léa Sydoux , Nina Ariandes , Kurt Fuller , Tom Hiddleston , Mimi Kennedy , Alison Pill i Corey Stoll . Midnight in Paris està produïda per Mediapro , al costat de Versàtil Cinema i Gravier , i el proper cap de setmana s'estrenarà als cinemes dels Estats Units .

La crítica ha destacat que es tracta d'un dels millors films d'Allen, alhora que destaquen com desmitifica la ciutat francesa i els seus personatges i artistes més il·lustres. El proper film d'Allen, també coproduït per Mediapro, s'estrenarà l'any que ve i es diu Bop Decameron. L'ha rodat a Roma amb Penélope Cruz, Roberto Benigni, Alec Baldwin i Jesse Eisenberg, entre d'altres. Ara espera tornar a rodar als Estats Units.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT