Cultura 08/02/2012

Xavi Mira, director de la gala dels Gaudí: "Només faltaria que no poguéssim queixar-nos de la realitat que vivim"

El director de la gala dels premis Gaudí ha reconegut a RAC1 que se sent "molt sorprès per la repercussió" de l'acte

Ara
1 min

BarcelonaEl director de la gala dels premis Gaudí, Xavi Mira, ha reconegut aquest matí a 'El món a RAC1' que se sent "realment sorprès per la repercussió de la gala". Opina que "els polítics han tingut la pell molt fina" en aquest cas, ja que "la crítica no va ser acarnissada", i que les coses s'han "tret molt de context" perquè "només faltaria que no ens poguéssim queixar de la realitat que vivim".

Mira ha fet aquestes declaracions arran de la polèmica sorgida ahir dimarts quan el conseller de Cultura va criticar públicament la gala dels Premis Gaudí, de la qual va dir que no li havia agradat "gens, gens, gens", i que considerava que les crítiques fetes durant la gala no van ser apropiades, ja que el cinema ha estat un dels sectors que menys ha sofert retallades.

Tot i aquestes acusacions, Mira ha acceptat "que no es pot agradar tothom", tot i que no "s'ha generalitzat" ni "s'ha concretat" en les crítiques, una qüestió que el porta a pensar que això ha estat una "rabieta dels polítics", ja que la gala protestava contra les "retallades al poble". "Si algú s'ha sentit ofès, dues feines", ha conclòs.

stats