CONCURS
Cultura 31/03/2011

YouTube premiarà amb 20.000 euros els artistes de vídeo en línia amb més talent

El portal de vídeos organitza un concurs per premiar els 25 usuaris de YouTube que demostrin més talent com a creadors de continguts en línia

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Productors, directors, escriptors, artistes gràfics i professionals del vídeo i dels mitjans de comunicació tindran l'oportunitat de demostrar les seves habilitats a través del concurs a nivell europeu YouTube NextUp organitzat per YouTube. El portal de vídeos premiarà amb 20.000 euros els 25 usuaris europeus que aconsegueixin convèncer més gent del seu potencial per convertir-se en talentosos creadors de contingut en línia.

Els aspirants al premi s'han d'adscriure al programa de membres del portal i després penjar els seus vídeos al concurs YouTube NextUp amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de seguidors. Cada visita es transformarà en ingressos. Fins al 10 de juny, els creadors de l'Estat espanyol, Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya i Països Baixos podran presentar les seves candidatures en forma de vídeo de no més de tres minuts en el qual expliquin en què invertiran els diners del premi.

La comunitat Youtube serà l'encarregada d'elegir els 25 guanyadors, que hauran d'invertir el premi a crear nous continguts a Youtube. Els noms es faran públics al juliol. Els premiats també aconseguiran una plaça al Creator Camp, un curs intensiu de 4 dies sobre tècniques de producció, so i il·luminació que se celebrarà al setembre.

stats