Música
Cultura 06/09/2019

Alba Robles estrena el videoclip de 'Tengo la luna'

La cançó forma part del primer àlbum de l'artista barcelonina

Ara
1 min

Barcelona'Tengo la luna' és el primer senzill del nou àlbum de la barcelonina Alba Robles, un treball que és el fruit d'un intens any de feia amb els productors David Palau i Nacho Romero. La cançó parla del conjunt de sensacions íntimes i personals que genera la pèrdua d'una persona estimada. "Tristesa per la pèrdua, però, al mateix temps, alegria pels moments compartits s'amalgamen en aquesta mitja balada tan bonica", explica Alba Robles. El videoclip que acompanya 'Tengo la luna' s'ha rodat al Montseny i l'ha realitzat la productora DeOne.

Després de participar en diferents 'talent shows' com 'La Voz Kids' –al costat de l'equip de Manu Carrasco– i 'X Factor' i de repetir actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, Alba Robles es troba en la fase final del que serà el seu primer àlbum. D'ara endavant queden setmanes d'assajos i de preparació del directe.

A diferència del primer EP, el nou disc d'Alba Robles tindrà cançons escrites i compostes per ella mateixa. El seu primer EP, 'El eco de la mi voz', es va publicar a mitjans del 2018 i contenia quatre temes. En aquesta ocasió, el disc tindrà 10 cançons escrites i produïdes també pel guitarrista David Palau i el productor Nacho Romero.

stats