Publicitat
Publicitat

Cinema

El nou àlbum de Bob Dylan arribarà l'11 de setembre

'Tempest', el disc que fa 35 de la carrera del músic, inclourà 10 temes originals del creador de 'Like a Rolling Stone'

Segons ha informat la discogràfica de Bob Dylan, el cantautor de Minneapolis editarà un nou àlbum el pròxim 11 de setembre. El títol del nou treball serà 'Tempest' i inclourà 10 nous temes originals del músic. El llançament arribarà poc després de l'edició de 'Chimes of Freedom', un doble àlbum amb versions que artistes com Adele, Sting o Elvis Costello fan del cançoner de Dylan.

'Tempest' arribarà l'any del 50 aniversari del començament de la carrera discogràfica de Dylan. Tot i que Sony, la discogràfica de Dylan, no ha desvelat més detalls sobre el àlbum, un dels seus col·laboradors, el músic David Hidalgo, de la banda Los Lobos, va confirmar en unes declaracions recents que la instrumentació del disc conté elements mexicans.

Als 71 anys, Dylan manté una activa presencia als escenaris –fa poc va actuar al festival de Cap Roig– i un ritme regular d'edicions discogràfiques. Els seus últims treballs han sigut 'Christmast In The Heart' (2009), 'Together Through Life' (2009), 'Modern Times' (2007) i 'Love and Theft' (2001).

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT