CINEMA
Cultura 07/01/2011

Almodóvar estrenarà 'La piel que habito' al setembre

Antonio Banderas torna a protagonitzar una pel·lícula del director manxec vint anys després d''Átame'

Redacció
1 min
Almodóvar i Banderas durant el rodatge de 'La piel que habito'

BarcelonaPedro Almodóvar estrenarà el proper mes de setembre La piel que habito, film que el director descriu com a un "intens drama" i en què es retroba amb Antonio Banderas més de dues dècades després d'Átame. Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet i Roberto Álamo acompanyaran Banderas al capdavant del repartiment.

"He acabat de rodar La piel que habito i estic en plena postproducció. Ara que ja l'he vista, crec que la pel·lícula és un intens drama que de vegades s'inclina pel noir, de vegades per la ciència ficció, i unes altres pel terror", ha indicat Almodóvar a través d'una nota de premsa distribuïda per la productora El Deseo. El cineasta manxec assegura que les seves pel·lícules "sempre han estat difícils de classificar quant a gènere", ja que sol barrejar diversos gèneres i no respecta "totes les regles" quan un d'ells predomina sobre els altres. El director ha apuntat en alguna ocasió anterior que es tracta d'una història de terror però sense ensurts.

La piel que habito, inspirada en la novel·la Tarántula del francès Thierry Jonquet, narra la història del doctor Richard Lafargue, un eminent cirurgià plàstic que vol crear una nova pell gràcies als avanços de la teràpia cel·lular. El doctor té una relació sadomasoquista amb Eve, una bella jove que manté aïllada de la resta del món, mentre la seva pròpia filla, Viviane, que pateix un envelliment prematur, roman tancada a un manicomi.

stats