Cultura 04/06/2021

Antònia Font farà un concert però deixa amb interrogant si tornarà a estar actiu

"En principi no tornarà a estar actiu", assegura el cantant i guitarrista Joan Miquel Oliver

ARA
1 min
Joan Miquel Oliver ha inaugurat el Cruïlla XXS 2021 amb un concert al Disseny Hub de Barcelona, el 3 de juny del 2021.

Aquest maig es va especular molt sobre el retorn d'Antònia Font. Finalment es va confirmar que el 2022 actuaran al festival Primavera Sound. Ara bé, l'endemà està ple d'incògnites. El cantant i guitarrista Joan Miquel Oliver ha assegurat que el grup Antònia Font "en principi no tornarà a estar actiu", sinó que "simplement" faran el concert del Primavera Sound. "Després ja ho veurem", ha afirmat en declaracions a l'ACN. De fet, ha destacat que falta encara un any per a l'actuació i que l'únic que poden fer és el mateix que ha fet el públic, que "és estar molt il·lusionats i convençuts de tornar a tocar, però és aviat per saber què passarà", ha reiterat. Oliver ha celebrat com està reaccionant el públic: "Estic fent la gira de Surfistes en càmera lenta, tenim Antònia Font d'aquí un any i el públic ha reaccionat molt bé, estem molt agraïts".

Oliver, però, no tanca la porta a un retorn als escenaris sinó que afirma que encara queden mesos i no hi ha res definitiu. Antònia Font es va dissoldre el 2013 després de setze anys en actiu i nou discos. El 2018 ja va fer una actuació excepcional per participar en el Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma.

El retorn del grup al Primavera Sound coincidirà amb el vintè aniversari de la publicació d’Alegria, el disc que va significar un punt d’inflexió tant per al grup com per al pop en català.

stats