MÚSICA
Cultura 09/10/2012

Avui surt a la venda 'Vostè és aquí', el nou disc d'Antònia Font

El primer concert de la nova gira serà a Girona el 26 d'octubre, dins el Festival Temporada Alta

Ara
1 min
Imatge promocional de 'Vostè és aquí'

BarcelonaAquest dimarts, 9 d'octubre, surt a la venda el nou disc dels mallorquins Antònia Font, 'Vostè és aquí'. Hores després de finalitzar la gira del disc que ha tingut més èxit comercial de la seva carrera –'Lamparetes' (2011), el primer Disc d'Or de la seva carrera–, publiquen un nou àlbum amb quaranta cançons noves.

Aquest repertori va ser compost, enregistrat i produït durant la gira. Van presentar 'Vostè és aquí' –autoproduït amb el segell Robot Innocent, 2012– en directe, sense que els fans haguessin ni pogut sentir-lo, el passat 14 de setembre al Teatre L'Altàntida de Vic, dins el Mercat de Música Viva de Vic.

Tot experimentant amb els límits del format cançó però sense abdicar del pop, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) han dividit el disc en tres itineraris farcits de sorpreses: estampes de quotidianitat màgica, instrumentals que en realitat no ho són, ficcions basades en fets reals i, fins i tot, una versió dels també mallorquins Tot Sants (Leyenda Negra).

La gira de 'Vostè és aquí' passarà per Girona (26 d'octubre, Auditori), València (20 de novembre, Teatre Olympia), Tarragona (1 de desembre, Palau de Congressos), el Primavera Club de Madrid (7 de desembre) i al de Barcelona (8 de desembre), Granollers (19 de gener, Auditori), i Múrcia (12 de febrer, Teatro Circo).

stats