ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 06/09/2019

Els asos del Grup Balaña: Banderas, Llàcer, Dani Rovira i Darín

Entre els 50 espectacles del nou curs destaquen noms propis com l’humorista Dani Rovira, el músic Manolo Garcia i l’actor Antonio Banderas

2 min
Antonio Banderas actuarà i dirigirà el musical A chorus line, que arribarà al febrer al Tívoli.

BarcelonaEl Grup Balaña, que gestiona diversos cinemes i quatre teatres a Barcelona, ha presentat per primera vegada la seva temporada sencera. Tenen programats uns 50 espectacles per aquest curs, entre els quals destaquen noms propis com l’humorista Dani Rovira, el músic Manolo Garcia i l’actor Antonio Banderas, que hi portarà A chorus line, el musical que protagonitza i dirigeix i que estrenarà al seu teatre de Màlaga, dirigit per Lluís Pasqual. Tots tres actuaran al Tívoli en l’any del seu centenari, on es podran veure sobretot musicals com Flashdance, El jovencito Frankenstein, West side story i El médico, a més de la reposició del drama Escenas de la vida conyugal amb Ricardo Darín. La gran aposta musical, però, serà d’una productora catalana: La tienda de los horrores d’Àngel Llàcer i Manu Guix es podrà veure tot un trimestre al Coliseum. Els agafaran el relleu el Tricicle, en el seu comiat dels escenaris.

Reobre el Club Capitol

Després d’una greu inundació que al juliol va fer caure els sostres de les dues sales del Club Capitol, la reobertura del teatre de La Rambla va estar en dubte pel cost de les obres. Finalment té data de reobertura, el 26 de setembre, amb quatre estrenes: Quim Masferrer i la Bona gent ; el retorn d’ Immortal de Bruno Oro; Coitus. La comèdia i l’onzena temporada de l’humorista Toni Moog amb Fortnique. També hi tornarà a fer temporada Les coses excepcionals i s’hi estrenarà la continuació de l’èxit de Guillem Clua, Smiley.

Al Teatre Borràs també hi haurà un dramaturg català, Jordi Casanovas, que recupera la comèdia Sopar amb batalla. Hi tornarà per enèsima vegada Pel davant... i pel darrera, a més d’ El funeral de Concha Velasco, Muerte en el Nilo d’Agatha Christie i el nou muntatge dels pallassos de Rhum & Cia.

stats