Biblioteques

Les biblioteques de Barcelona reben 19 milions de visites el 2013

S'han incorporat 500.000 nous documents per actualitzar els catàlegs

Les biblioteques municipals de la demarcació de Barcelona van rebre el 2013 un total de 19 milions de visites i van tenir 12,7 milions de préstecs. "Aquestes dades consoliden un any més les biblioteques públiques com el servei públic més utilitzat pels ciutadans", afirma el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

Actualment a la província de Barcelona hi ha 216 biblioteques i 9 bibliobusos. L'any passat es van posar en funcionament sis noves biblioteques a Cornellà de Llobregat, Navarcles, Sant Antoni de Vilamajor, Capellades, Mataró i Barcelona. De les dades que ha presentat avui la Diputació de Barcelona també destaca l'increment de visites virtuals: 13,2 milions l'any passat.

L'any passat es va incorporar 500.000 nous documents per actualitzar els catàlegs. Les biblioteques són cada vegada més un centre d'activitats: el 2013 es van realitzar un total de 26.500 activitats (140 diàries).

Pel 2014, la Diputació preveu posar en funcionament 11 noves biblioteques i posar èmfasi en la plataforma per al llibre electrònic, noves APP i serveis mòbils.

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar