Música
Cultura 17/01/2011

Blur podrien reunir-se aquest any

El quartet britànic Blur, un dels grups claus del 'britpop' dels noranta, podrien retrobar-se durant el 2011, segons ha confirmat el bateria Dave Rowntree

Marta Salicrú
1 min
Blur

BarcelonaEl quartet britànic Blur, un dels grups claus del britpop dels noranta, podrien reunir-se durant el 2011, segons ha confirmat el bateria Dave Rowntree a la revista anglesa NME. Segons Rowntree, el grup està en contacte, però no hi ha plans concrets, és a dir, que la possibilitat que Blur enregistri un nou treball encara és a l'aire.

El novembre passat el líder del grup, Damon Albarn –actualment al capdavant de Gorillaz– va afirma que Blur tenien plans de reunir-se aquest gener, però Rowntree ha matisat que més aviat estan discutint la possibilitat de reunir-se que parlant de fer nou material.

Blur es van reunir en directe el 3 de juliol de 2009 per oferir un concert al Hyde Park de Londres. Era el primer concert del grup amb tots els seus membres originals des de l'any 2000. El guitarrista Graham Coxon va abandonar la formació el 2002, abans de la publicació de l'últim disc de Blur, Think tank (2003).

stats