Música
Cultura 11/12/2012

The Brand New Heavies i Mick Taylor Band, primeres confirmacions del Black Music Festival 2013

El cartell del festival, que se celebrarà a Girona, Salt i Bescanó de l'1 de març al 5 d'abril, també inclou Sara Pi, Keny Arkana i la Sant Andreu Jazz Band

Ara
2 min
The Brand New Heavies

BarcelonaThe Brand New Heavies, Keny Arkana, Mick Taylor Band, la Sant Andreu Jazz Band i Sara Pi són les primeres confirmacions de la 12a edició del Black Music Festival 2013, que se celebrarà a Girona, Salt i Bescanó de l'1 de març al 5 d'abril del 2013. El festival espera tornar a convocar els 10.000 espectadors que ha reunit en cadascuna de les darreres edicions. Amb motiu de les festivitats de Nadal, el Black Music Festival ofereix les primeres entrades a preus promocionals.

El concert dels britànics The Brand New Heavies es farà a La Mirona de Salt el 15 de març. Darrerament, la banda ha estat de gira amb motiu de l'edició, fa uns mesos, de 'The best of 20 years'. La Mick Taylor Band actuarà a la Mirona el 8 de març. El guitarrista britànic ha format part dels Bluesbreakers de John Mayall i de The Rolling Stones i ha treballat amb Bob Dylan i Mark Knopfler, entre altres artistes. Keny Arkana serà a la Mirona el 23 de març. Nascuda el 1982 a França i amb ascendència argentina, el passat 3 de desembre va publicar el disc 'Tout tourne autour du soleil', una nova mostra de rap amb contingut social.

El concert inaugural es farà l'1 de març a la Mirona i el protagonitzarà Sara Pi. Néta de cantant d'òpera, filla d'un instrumentista de son cubà i admiradora d'artistes com D'Angelo, Erykah Badu i Jil Scott, porta cinc anys fusionant alguns dels estils musicals més sensuals que ens puguin venir al cap. La Sant Andreu Jazz Band actuarà al Teatre de Bescanó el 16 de març.

Fins al 7 de gener es poden adquirir entrades per a tots els concerts a preus especials, que van dels 8 als 15 euros. També hi ha un abonament conjunt per a tots els concerts de 50 euros.

stats