Cultura 07/12/2011

Bruce Springsteen farà un segon concert a Barcelona

Serà el 18 de maig, l'endemà del primer, també a l'Estadi Olímpic

Acn
1 min
Bruce Springsteen

BarcelonaEl cantant nord-americà Bruce Springsteen, acompanyat de la E Street Band, oferirà un segon concert a l'Estadi Olímpic de Barcelona el pròxim 18 de maig, segons ha confirmat aquest dimecres la productora Doctor Music. Serà l'endemà del primer concert a la capital catalana i el tercer de la gira europea, que començarà el 13 de maig a Sevilla.

Les entrades per a aquest segon concert a Barcelona es posaran a la venda el pròxim 15 de desembre en els punts habituals, com Fnac, Carrefour i establiments de la xarxa Ticktackticket. A més, també es podran comprar al web Ticketmaster i al telèfon 902 15 00 25. La productora, d'altra banda, ha assegurat que queda "totalment descartada" la possibilitat d'un tercer concert a Barcelona. La decisió de fer un segon concert a Barcelona es va prendre després que les entrades per a l'espectacle del 17 de maig s'esgotessin. Els preus oscil·laran entre els 65 i els 83 euros, més les despeses de distribució.

A més de Barcelona, Bruce Springsteen actuarà el 13 de maig a Sevilla –on iniciarà la gira–, el 2 de juny a Sant Sebastià i el 17 de juny a Madrid.

stats