Publicitat
Publicitat

Música

Una cançó nova de Madonna es filtra a les xarxes

'Give me all your love', que estarà en el nou disc de la cantant, és un retorn al so dels seus orígens

Tot i el pas dels anys i l'aparició de competidores, Madonna segueix essent la indiscutible figura femenina mundial del pop. Així ho demostra la polseguera que va aixecar ahir a les xarxes socials la filtració del tema Give me all your love a YouTube, que apareixerà en el nou disc de la cantant. Minuts després de la seva filtració, ja era trending topic mundial.

Guy Oseary, mànager de la cantant, que per cert no té Twitter, va confirmar que aquesta cançó formarà part del nou disc de l'ambició rossa. Molest, va dir que "el pla era llançar música nova amb el nou any, però que algú en va filtrar una versió de prova", tot i que també va afirmar "que estava content amb la reacció positiva" que havia tingut la filtració. Oseary també va avançar que el nou disc de Madonna no té nom, i que l'acabarà d'enregistrar el mes que ve.

Escoltant Give me all your love agafen fonament els rumors que asseguraven que la cantant estava treballant amb el productor francès Martin Solveig. La cançó és propera a la sonoritat dance de Solveig, encara que també al so del pop disco característic de meitats dels vuitanta. Esclar que si algú té tot el dret del món a l'autoplagi és una de les inventores del gènere.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT