Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Busquem la millor cançó d'estiu

Quin tema associeu a la calor i les terrasses? Us proposem elaborar junts la banda sonora de l'estiu. Podeu proposar cançons de tots els estils i èpoques, de les més ballables a les més evocadores.

Amb Sant Joan comença oficialment l'estiu, una època de l'any que s'associa sol, gelats, refrescos i un tipus de música. Per això volem crear la banda sonora de l'estiu, demanant-vos quina és per a vosaltres la millor cançó d'aquesta època. Poden ser clàssics que us recordin les vacances de la vostra infantesa a la Costa Brava o l'últim tema que vau ballar com si s'acabés el món. Poden ser temes que parlin de l'estiu 'Al mar!', que incitin a passar un bon 'Summercat', que evoquin paisatges de 'La gavina', que obliguin a notar 'Good vibrations' o a fer 'Surfin' USA'. 

Deixeu-nos el vostre comentari al web, al Facebook o al Twitter amb el 'hashtag' #lamillorcancodestiu. Un cop tinguem les vostres propostes podrem elaborar el rànquing i fer una llista de reproducció per animar l'entrada de l'estiu.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT