Música
Cultura 24/05/2012

10 cançons que sonaran al San Miguel Primavera Sound

Una selecció per fer un tast de la música que se sentirà a l'Arc de Triomf i al Parc del Fòrum del 30 de maig al 3 de juny

Ara
2 min
The Cure actuaran al Primavera Sound l'1 de juny.

BarcelonaEl dimecres 30 de maig comencen els dies forts del San Miguel Primavera Sound 2012. Fins al diumenge 3 de juny, l'Arc de Triomf i el Parc del Fòrum acolliran el bo i millor de la música independent. L'ARA selecciona 10 cançons que sonaran al festival i que representen alguns dels moments més destacats de la temporada. I també alguna recuperació històrica.

'Midnight city', de M83

És l'himne de les nits urbanes, màgia vuitantera servida pel francès Anthony Gonzalez que inflamarà un dels escenaris principals del Fòrum el divendres 1 de juny a les 0.45 h.

'Out of the game', de Rufus Wainwright

El canadenc torna amb nou disc, 'Out of the game', que s'obre amb aquesta cançó. Atenció al videoclip protagonitzat per l'actriu Helena Bonham Carter. Rufus Wainwright actua el divendres 1 de juny a les 19.50 h.

'Art of almost', de Wilco

El grup de Jeff Tweedy visita un cop més Barcelona, aquest cop per defensar l'àlbum 'The whole love' i cançons com aquesta, tocada per l'esperit del 'krautrock'. El seu concert serà el dijous 31 de maig, a les 23 h.

'Myth', de Beach House

Alex Scally i Victoria Legrand són la parella de moda de la música independent, i 'Myth' és una de les cançons de 'Bloom', el disc que presentaran dissabte a les 21.45 h.

'Cómo hacer crac', de Nacho Vegas

La crisi explicada pel cantautor asturià amb versos com "han desarticulado a la cúpula de la CEOE". Vegas la cantarà el diumenge 3 de juny a l'Arc de Triomf, a les 20 h.

'Sweetheart I ain't your Christ', de Josh T. Pearson

Aquest texà de llarga barba va sorprendre l'any passat amb 'The last of the country gentlemen', un esfereïdor disc de divorci que inclou peces com aquesta. La cita és el dissabte 2 de juny a l'Auditori del Fòrum, a les 22 h.

'How deep is your love?', de The Rapture

El nord-americà Luke Jenner signa aquest poderós himne 'house' que també serveix com a homenatge als Bee Gees. La podreu ballar a partir de les dues de la matinada de divendres a dissabte.

'Santa Fe', de Beirut

Zach Condon ha trobat el seu lloc en un pop tocat per la nostàlgia. En el disc 'The rip tide' inclou aquesta joia dedicada a la ciutat de Nou Mèxic on va néixer. Actuarà el dijous 31 de maig a les 23.15 h.

'Be sweet', de The Afghan Whigs

És un dels retorns de l'any, i tot fa pensar que no oblidaran aquesta cançó que l'any 1993 va formar part del disc 'Gentlemen'. Greg Dulli i companyia passaran pel Fòrum el dijous 31 de maig a les 20.40 h.

'In between days', de The Cure

Amb The Cure no és fàcil fer pronòstics, perquè el repertori dels seus concerts sempre és una incògnita. El divendres 31 de maig, a partir de les 22.10 h, molt fans voldran escoltar èxits com aquest 'In between days' del 1985.

stats