La cantautora tortosina Montse Castellà és la nova cap de gabinet de la consellera Laura Borràs

Donarà suport a les activitats de la consellera i coordinarà les unitats que en depenen

La nova consellera de Cultura, Laura Borràs, ha nomenat la cantautora Montse Castellà (Tortosa, 1976) com a cap de gabinet del departament, segons recull el DOGC d'aquest dimarts. Segons la mateixa resolució, Castellà serà l'encarregada de donar suport a les activitats de la consellera i de coordinar les unitats que en depenen.

Activista de moviments socials de les Terres de l'Ebre, Castellà és també la portaveu de la Plataforma Trens Dignes Terres de l'Ebre - Priorat i va ser portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. Com a cantautora ha publicat diversos discos i ha col·laborat amb artistes com Txarango, Paco Ibáñez, Pau Alabajos i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Així mateix, és una de les integrants del grup Les Kol·lontai.

Castellà havia estat vinculada a l'entorn d'ICV i en les últimes eleccions municipals va mostrar el suport públic a la candidatura Movem Tortosa. El seu nom havia sonat per concórrer a les llistes de Junts per Catalunya al Parlament el 21-D, tot i que finalment la seva incorporació no es va arribar a culminar.