Cinema
Cultura 10/02/2011

Carmen Maura rep la Grande Médaille de Vermeil de París

L'actriu participa a 'Les femmes du 6ème étage', que es presentarà a la Berlinale fora de competició

Efe
1 min

ParísL'actriu espanyola Carmen Maura ha rebut la Grande Médaille de Vermeil de la Ville de Paris, la condecoració més alta que atorga la ciutat. A l'homenatge, Maura ha manifestat que ja no manté l'amistat amb Pedro Almodóvar però que tornaria a treballar-hi si li proposés un paper interessant i ben remunerat.

L'actriu va treballar amb el cineasta manxeg a Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) i no van tornar a coincidir fins Volver (2006). Des d'aquesta darrera estrena Maura no s'ha tornat a veure amb el director i ha manifestat que "si em truca, em dóna un bon paper i me'l paga com ha de ser i estic lliure, ho faré" però que "no som amics com abans i no ens veiem".

Les femmes du 6èmme étage, l'últim film en què ha participat Carmen Maura sota les ordres de Philippe Le Guay, s'estrenarà a París el 16 de febrer i es projectarà al Festival de Berlín fora de competició.

L'actriu, que viu durant mig any a París, ha fet referència als "moments meravellosos" i els mals moments que ha viscut a la ciutat. "Des que vaig aprendre a no plorar i a prendre-m'ho pel costat positiu, he rigut molt amb els francesos", ha afirmat.

stats