Cinema
Cultura 28/06/2012

Un català, semifinalista del Festival YouTube

Si David Victori guanyés el concurs amb 'La culpa', Ridley Scott li produiria un curtmetratge de 500.000 dòlars protagonitzat per Michael Fassbender

Ara
1 min

BarcelonaEl curtmetratge 'La culpa', de David Victori, un angoixós 'thriller' que arrenca amb la mort de la dona embarassada del protagonista i que es va estrenar al Festival de Sitges del 2010, és un dels 50 semifinalistes seleccionats entre els 15.000 curts que han contestat a la convocatòria del Festival YouTube, una iniciativa apadrinada per Ridley Scott.

El director anglès, responsable d'obres mestres com 'Alien' o 'Blade Runner' i que aquest estiu estrenarà 'Prometheus', produirà un curtmetratge del guanyador del festival amb un pressupost de 500.000 euros i un protagonista d'excepció: l'actor Michael Fassbender, un dels intèrprets de 'Prometheus' i, possiblement, l'actor més de moda en el cinema internacional amb permís de Ryan Gosling.

Els 10 curts més votats dels 50 semifinalistes del Festival YouTube seran projectats a la Biennal de Venècia, on tindrà lloc la selecció del guanyador. Es pot votar per 'La culpa' –o qualsevol dels altres semifinalistes– fins al 13 de juliol.

stats