La cerimònia d'Ellen DeGeneres, les pizzes, Twitter i la 'selfie' més repiulada

L'actriu i presentadora nord-americana ha estat un dels atractius d'una gala dels Oscars que sempre resulta llarga

Els que hàgiu vist l'espectacle de La Cubana 'Cómeme el coco negro' recordareu que a mitja funció els actors repartien entrepans entre el públic. En teoria podies triar de què el volies... però en realitat només n'hi havia de mortadel·la. És el referent local que ens ha tornat a la memòria aquest dilluns a la matinada amb un dels números amb què Ellen DeGeneres ha distret el públic assistent a la gala dels Oscars 2014 i els espectadors que veien la cerimònia des de casa.

L'actriu i presentadora de 'The Ellen DeGeneres Show' ha fet portar pizzes per a 'tothom' a mitja cerimònia del lliurament dels premis de Hollywood, desafiant el glamur i l'etiqueta de la festa. Després, ha reclamat als assistents diners per donar propina als repartidors.


Però el que més èxit ha tingut ha estat el paper que ha donat a Twitter durant tota la gala. En diverses ocasions s'ha fet autofotos, sola o en companyia d'altres i les ha piulat amb el compte del seu programa. Ràpidament s'ha convertit en la diversió de la nit, una via perquè els espectadors de tot el món 'participessin' en una cerimònia només per a escollits.

I la xarxa ha embogit amb una de les 'selfies' que s'ha fet DeGeneres amb uns quants actors que estaven asseguts a la platea. Els ha fet aixecar, ha esvalotat el galliner i els ha fet posar en grup per fer-se l'autofoto amb ella al mig. De fet, la foto l'ha fet l'actor Bradley Cooper, nominat com a actor de repartiment per 'La gran estafa americana'. Cooper apareix en primer terme, al costat de DeGeneres.Un cop publicada a Twitter, de seguida hi ha hagut una allau de retuits d'aquesta piulada. I quan DeGeneres ha sortit a l'escenari i ha dit que era la foto més retuitejada de la història –més que l'autofoto de Barack Obama i David Cameron amb la primera ministra danesa al funeral de Mandela–, s'ha desfermat la bogeria del tot: si tenia un milió de retuits, aviat n'ha tingut dos, i a les vuit del matí ja n'hi havia 2,28 milions.