GENT
Cultura 01/03/2011

Detenen Christina Aguilera i el seu nòvio per embriaguesa

Matthew Rutler conduïa sota els efectes de l'alcohol quan va ser detingut per la policia. La cantant, que l'acompanyava al cotxe, també mostrava clars signes d'embriaguesa i va passar la nit a la comissaria

Efe
1 min
Christina Aguilera i Matthew Rutler

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } La cantant Christina Aguilera va ser detinguda la passada matinada a Hollywood (Los Angeles) per "intoxicació pública", quan acompanyava al seu nòvio, Matthew Rutler, arrestat per conduir en estat d'embriaguesa. Al voltant de les 2.45 h de la matinada, els policies van fer parar el vehicle d'Aguilera i Rutler, que van haver de pagar una fiança de 250 i de 30.000 dòlars, respectivament, per ser posats en llibertat.

D'acord amb la revista People, la cantant va passar la nit a la comissaria de West Hollywood per la seva seguretat i va ser posada en llibertat cap a les 7.30 del matí.

Aquesta detenció, i els rumors que la guanyadora de cinc premis Grammy no està passant per un bon moment, arriben tan sols un mes després que Aguilera saltés als titulars dels mitjans per equivocar-se en la lletra de l'himne dels Estats Units durant la seva interpretació en la Super Bowl. En un comunicat enviat pel relacions públiques de la cantant, Aguilera va explicar llavors que estava tan emocionada en el moment d'actuar que es va perdre. "Només espero que tothom pogués sentir el meu amor per aquest país i que pogués transmetre el veritable esperit de l'himne", va dir la cantant.

stats