Cinema

Els Cinemes Texas reestrenen 'Ciutat morta'

Projectaran el documental de Xapo Ortega i Xavier Artigas a partir del divendres 23 i fins el dijous 29 de gener, cada nit a les 22h

Els cinemes Texas de Barcelona recuperaran el documental 'Ciutat Morta' dels directors Xapo Ortega i Xavier Artigas, que es podrà veure des d'aquest divendres i fins dijous 29 de gener cada nit a les 22h, segons han confirmat fonts de la sala.

La projecció no inclourà els cinc minuts censurats en què apareix Víctor Gibanel –el jutge va obligar la productora a retirar-los perquè podia lesionar l'honor de l'excap de l'àrea d'informació de la Guàrdia Urbana– per motius legals. És la primera vegada que el cinema emet el film, programat d'acord amb la seva política de reestrena de títols que ha s'han vist a altres cinemes. La direcció es planteja augmentar els passis a partir del 30 de gener en funció de la demanda. 

En la seva emissió per televisió el passat dissabte, el documental va convertir el canal 33 en l'espai més vist del dia amb un registre de 569.000 espectadors i una quota del 20%. 

Més continguts de