Publicitat
Publicitat

Cinema

La comèdia coreana d'Isabelle Huppert

L'actriu presenta al Festival de Canes la nova comèdia de Hong Sang-Soo 

Isabelle Huppert s'està convertint en una de les actrius més viatgeres del cinema europeu. Després d'anar-se a les Filipines a rodar amb Brillante Mendoza 'Captive', ara presenta al Festival de Canes 'In another country', rodada corea amb Hong Sang-soo. En el film, Huppert interpreta una directora francesa de visita a Corea en tres històries diferents d'equívocs culturals i sentimentals que en realitat són la mateixa, amb petites variacions.  "Només sabia que interpretaria tres papers. Vaig deixar França amb aquestes úniques dades i alguns vestits", confessava l'actriu en roda de premsa.

L'encontre d'Huppert amb la cultura coreana és retratada amb lleugeresa i naturalitat, amb un realisme que sembla gairebé improvisat, tot i que l'actriu s'ha encarregat de desmentir aquest punt. "El cinema de Hong Sang-soo no és gens improvisat, al contrari, està extremadament treballat, tant en la forma de filmar com en el que respecta al que demana als intèrprets".

Conegut per a molts com el Rohmer coreà, el director ha reconegut que molts dels seus directors de capçalera són francesos, i que sempre havia sentit "un gran respecte i admiració per Isabelle Huppert". Per la seva banda, l'actriu ha explicat que va descobrir el cineasta a partir del seu film 'Women is the future of man', del 2004. "M'hi vaig identificar molt. M'hi sentia alhora molt propera i molt llunyana. Rodant la pel·lícula em vaig sentir igual: en un país estranger, però alhora com a casa". 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT