Publicitat
Publicitat

La companyia Hongaresa celebra 20 anys amb 'Serenata per a un país sense serens'

L'obra fa servir el futbol com a teló de fons per mostrar el paisatge més íntim dels protagonistes, i podrà veure's a La Seca Espai Brossa del 21 al 31 de gener

La companyia teatral  Hongaresa, de Sagunt (València), celebrarà el seu 20è aniversari amb l'estrena de l'obra 'Serenata per a un país sense serens' a  La Seca Espai Brossa, que podrà veure's del 21 al 31 de gener a la Sala Palau i Fabre.

Es tracta d'un text escrit per Lluïsa Cunillé i Paco Zarzoso, fundadors de la companyia el 1995, al costat de Lola López. Fan servir el gran espectacle de masses que suposa el futbol com a teló de fons per projectar el més íntim i minoritari espectacle de la vida privada dels personatges.

A banda de la representació de l'obra, la Seca Espai Brossa ha organitzat dues activitats paral·leles juntament amb la Sala Beckett: un curs de teatre i música amb Zarzoso, i un col·loqui obert sobre la trajectòria i la filosofia de la companyia Hongaresa, amb la col·laboració dels seus membres i creadors vinculats, com Marc Rosich i Marc Artigau, entre d'altres.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT